Crida voluntariat. CoCA’24

Benvolgudes i benvolguts estudiants,

Els dies 24, 25 i 26 de gener de 2024 es realitzarà el 3er Congrés Català d’Antropologia (CoCA) a la Universitat de Lleida, amb la voluntat de donar continuïtat a aquest espai de trobada de l’antropologia catalana.

Es tracta d’un esdeveniment rellevant que vol ser un punt de trobada de l’Antropologia Social i Cultural a Catalunya i un lloc de trobada i d’intercanvi que permeti generar vincles i sinergies, reforçar complicitats i garantir la consolidació d’un àmbit professional i de recerca a Catalunya. Així mateix, el Congrés pretén contribuir a la promoció i difusió de l’Antropologia a Catalunya i actuar com a una plataforma per a donar visibilitat a la nostra disciplina.

El Comitè Científic i Organitzador treballa amb la idea d’organitzar un Congrés assequible, proper i que posi l’èmfasi en allò que pensem que ha de ser realment important d’una trobada d’aquest tipus: la difusió del coneixement generat en el nostre àmbit disciplinari i territorial, i alhora l’obertura de noves propostes, realitzacions i debats d’interès relacionats amb l’Antropologia catalana provinents de la diversitat d’àmbits en què l’Antropologia hi és o hi pot estar present.

La resposta entusiasta que hem tingut fins ara ha superat totes les expectatives més optimistes, la qual cosa, més enllà de l’esforç organitzatiu que suposa, ens permet constatar que la convocatòria d’aquest tercer Congrés esdevé una aposta encertada que desitgem que sigui el més reeixida possible.

Fem una crida a aquelles persones que vulgueu participar voluntàriament en tasques de suport al Congrés.

El suport del voluntariat serà clau pel bon funcionament del Congrés: caldrà desenvolupar tasques d’atenció als congressistes i suport en la logística durant els 3 dies de l’esdeveniment.

Amb la participació gaudireu de la inscripció gratuïta al Congrés i d’un certificat que acreditarà la vostra participació com a voluntaris. Des de l’organització es cobriran les despeses de desplaçament i alimentació.

Les persones que hi esteu interessades podeu omplir i fer-nos arribar la fitxa adjunta, com a molt tard, l’1 de desembre de 2023 al correu coca@antropologia.cat.

VOLUNTARIAT FITXA CoCA 24

Us donem les gràcies per endavant i us animem a què participeu i contribuïu, en la mesura i possibilitats que pugueu, a aquesta tercera trobada de l’Antropologia a Catalunya.

Moltes gràcies,

Comitè Científic i de l’Organització

2n Congrés Català d’Antropologia

coca.antropologia.cat

#cocalleida24