Dates:
27, 28 i 29 de gener 2022

2n Congrés Català d’Antropologia

Un punt de trobada de l’Antropologia Social i Cultural a Catalunya.

Plaça de Sant Domènec, 3, 17004 Girona.

2n Congrés Català d’Antropologia

El Comitè Organitzador i Científic del CoCA està format per representants de les diferents universitats i centres de recerca catalans i de les principals organitzacions d’Antropologia de Catalunya, i s’ha constituït com una comissió vinculada a l’ICA.

L’objectiu del Congrés és crear un punt de trobada de l’Antropologia Social i Cultural a Catalunya. Des de la constitució dels primers departaments i àrees d’Antropologia a les universitats del nostre país, s’ha anat configurant un àmbit de recerca i de professionalització divers i creixent. Avui dia, ens trobem en un moment de maduració i creixement de la disciplina. En aquest context, considerem important construir espais de trobada i d’intercanvi que generin vincles i sinergies entre els i les que ens dediquem a l’Antropologia, per tal de reforçar complicitats i garantir la consolidació d’un àmbit professional i de recerca a Catalunya.

El Congrés pretén contribuir a la promoció i la difusió de l’Antropologia a Catalunya i actuar com a una plataforma per donar visibilitat a la nostra disciplina. Us convidem a participar en el debat i la reflexió conjunta. Podreu participar enviant propostes de simposis, comunicacions, pòsters i material audiovisual. També deixem la porta oberta a d’altres propostes d’activitats.

Certificats de participació

Ja estan disponibles els certificats de participació al CoCA2022. Per descarregar-los, cal iniciar sessió i accedir a l’àrea personal.

Edició 2022

Acte inaugural

2n Congrés Català d’Antropologia CoCA’22

Simposis

2n Congrés Català d’Antropologia CoCA’22

Acte de cloenda

2n Congrés Català d’Antropologia CoCA’22

Comitè

El Comitè Organitzador i Científic del CoCA és una comissió vinculada a l’ICA.

Aquest comitè està format per un o dos representants de les diferents universitats i centres de recerca catalanes i de les principals organitzacions d’Antropologia de Catalunya.  

Organitzat per

Contacte

Col·labora